Home »Forum»Feedback and Suggestions»Bug: The publish button never appears when uploading a remix

Bug: The publish button never appears when uploading a remix

posted on #1
Supporter
Posts: 10
Joined: 26.09.13
I've been trying to upload a remix to track 104578 last night and again today. The mixed track and the single track both upload successfully, I enter a title and description, but the publish button never appears. The progress percentage never gets beyond 35%. I've waited for 15+ minutes before attempting again with the same result. It happens in both FireFox and Chrome.
Edited by jaeusm on 29-04-2017 19:02
posted on #2
Supporter
Posts: 2089
Joined: 30.12.10
Please make sure the title you entered is longer than 4-5 characters, could that have been the issue?
"Sorry - had to do it!" - Les Claypool

yes, you are looking at the administrators signature.
posted on #3
Supporter
Posts: 10
Joined: 26.09.13
That was it. One day I'll learn to read the fine print :)
posted on #4
Member
Posts: 16
Joined: 22.09.13
Been away from the site for a while and just hit this same issue. It was not intuitive that "Title" was required which was the cause of why I couldn't find a "Publish" button. I actually thought the "Progress Monitor" was superimposed over the button and it was a browser rendering issue. Then I found this topic. Whew! :)

Consider visually marking required fields?
wikiloops online jamsessions are brought to you with friendly support by:
taBASSco from Belgium

"It expands your horizon - and you don't have to make appointments! "

wikiloops.com uses Cookies to provide you the best possible browsing experience.
Read more in our data privacy policy.