Home »Forum»Feedback and Suggestions»[fixed] After upload into a band space, file doesn't play

[fixed] After upload into a band space, file doesn't play

posted on #1
User Avatar Supporter
Posts: 10
Joined: 15.08.15
Hello Dick

After a successful upload into a band space the completion page displays with my user picture with a 'play' icon superimposed on it. When I click on the icon nothing happens.
Edited by Dick on November 29 2017 13:16
cmdr_chill
posted on #2
User Avatar
Founder
Posts: 2253
Joined: 30.12.10
Hey cmdr,
What you are seeing there is the preview image of the track (basicly: what is shown on facebook when people share tracks and facebook fetches a preview image - not a scenario you'll need when posting private band tracks - people clicking on that would land on a "no access" page), nothing more.

I can turn that image into a link, but all it will do is take you to the tracks page, which is displayed as the linked track ID above that image.
Good point, will see to change that, thx.
"Sorry - had to do it!" - Les Claypool

yes, you are looking at the administrators signature.
wikiloops online jamsessions are brought to you with friendly support by:
laffingduc from United States

"Just a few words about wikiloops..."It's Fun"!"

Please note: As you are visiting wikiloops, any personal data that is being processed is treated in compliance to the European General Data Protection Regulation.
You may review our data privacy policy to learn how and why we are using Cookies and other techniques as we are providing our service to you.