Home »Forum»Feedback and Suggestions»Messages not working

Messages not working

posted on #1
User Avatar Supporter
Posts: 429
Joined: 25.11.13
When I click on messages it flicks on for a moment then the "banner comes up over it and goes to the banner page. Have tried using different servers and different computers, so seems to be not a problem at my end. Also may be related that the information and new tracks numbers on the banner page flick off after a split second when I log on.

Help
You're only as old as you smell
posted on #2
User Avatar
Moderator
Posts: 1045
Joined: 27.09.14
Wade, I don't know what is going on but here everything is normal...
posted on #3
User Avatar Supporter
Posts: 429
Joined: 25.11.13
Also heard from Andri via E-mail and he's having the same problem. You hit the messages button and a box comes up that's part of the home page banner and it flips to the home page.

You may want to check with a few others in various parts of the world. I've checked again and it's still the same problem for me.
You're only as old as you smell
posted on #4
User Avatar
Founder
Posts: 2528
Joined: 30.12.10
issue should be fixed now, Andri found a way to cause a redirect loop with the wikiloops embed tag... I just fixed that.
posted on #5
User Avatar Supporter
Posts: 429
Joined: 25.11.13
My hero!
You're only as old as you smell
wikiloops online jamsessions are brought to you with friendly support by:
Shi

"A friendly and welcoming place, it gives me the chance to be creative and have so much fun with an amazingly talented community. Thanks!"

wikiloops uses Cookies and processes data in compliance with the GDPR,
as stated in our data privacy policy ..