Bugs!

posted on #1
User Avatar Supporter
Posts: 474
Joined: 25.11.13
Very strange that when trying to log in a banner comes up that says (essentially) the site is down. However if I hit on an automatic response to a track that comes up in an E-mail I get through.

There must be a truth somewhere in between as it's only possible to navigate in some ways, but things like making comments won't go through (but thumbs do.

Can this be explained?
You're only as old as you smell
posted on #2
User Avatar Supporter
Posts: 10
Joined: 23.08.21
Suggest clearing your browser's cache.
posted on #3
User Avatar Supporter
Posts: 474
Joined: 25.11.13
Much better, but still a few bugs. Intermittent failure for comments to become posted (hit button for posting comment and nothing happens). Sometimes the volume waveform disappears. Hopefully something that can be fixed?
You're only as old as you smell
posted on #4
User Avatar Supporter
Posts: 474
Joined: 25.11.13
Bradford wrote:
Suggest clearing your browser's cache.


This was/is a problem known to the administrators. This section is a way for us to tell them when/if there is problem so that they can check it out. In this case it's a continuance of a bug. Not as urgent or difficult as the previous problem (which was mostly fixed).
You're only as old as you smell
wikiloops online jamsessions are brought to you with friendly support by:
TommyDarko from United States

"I love WikiLoops because I can collab with other musicians. I also love to jam out to great indie tracks-most are better than today's hits! "

wikiloops uses Cookies and processes data in compliance with the GDPR,
as stated in our data privacy policy ..