Home »Forum»Feedback and Suggestions»Bug in the News Feeds

Bug in the News Feeds

posted on #1
User Avatar Member
Posts: 52
Joined: 31.10.11
The bug that i have found is new - I go to my profile - all is ok... but if i click on a jam with the player button.....I have no sound and this picture tell you what I want to say..[URL=http://www.imagebanana.com/view/ix93l8ax/bug.png][IMG]http://i.imagebanana.com/img/ix93l8ax/thumb/bug.png[/IMG][/URL]

The pic show 2 speaker and in the player a big grey line

I used Firefox 26. in Ubuntu (Dream Studio)

Is this a bug on Firefox?

UPDATE!!
tested this with Opera ...work all fine and Chrome also... I think is an bug on Firefox - I don't know why...
Edited by AirFlow on December 14 2013 04:48
posted on #2
User Avatar
Moderator
Posts: 680
Joined: 07.01.13
this bug is not related to firefox ... i get it on chrome too ... the script seems to be wrecked somehow and this should be fixed if you go back to the homepage and re-enter your profile page ...
clusters Clusters CLUSTERS !!!!!!
posted on #3
User Avatar
Founder
Posts: 2528
Joined: 30.12.10
morning fellows... yes, thats the typical thing that happens when the javascript doesnt fire in time... maybe you changed pages or opened a player before the whole page was loaded, and that left you with a broken js file... I recommend a cache clean and reload, hope this helps :)
posted on #4
User Avatar Member
Posts: 52
Joined: 31.10.11
Ok - If I do a reload on my profile page the bug is gone.
wikiloops online jamsessions are brought to you with friendly support by:
Marva from Wales

"I'm inspired by Wikiloops, what a wonderful supportive and creative community!"

wikiloops uses Cookies and processes data in compliance with the GDPR,
as stated in our data privacy policy ..